CleanUpp:
app die HACCP administratie (kwaliteitseisen) digitaal kan verzorgen

06/07/2016

CleanUpp: app die HACCP administratie (kwaliteitseisen) digitaal kan verzorgen

Met CleanUpp is het voor horeca ondernemers mogelijk om schoonmaaktaken en temperatuurmetingen digitaal te registreren. De app kan voor ondernemers uit de horecasector de HACCP administratie (kwaliteitseisen) digitaal verzorgen en vergemakkelijkt zo de administratie. De grote mappen met papieren formulieren zijn dan niet meer nodig. Die kunnen kwijt raken, vies worden, zijn lastig voor nieuwe medewerkers, kortom, dat is niet handig.
 
Binnen CleanUpp kunt u onder andere schoonmaaktaken en temperatuurmetingen bijhouden. U kunt per taak en meting aangeven wanneer die moet worden uitgevoerd en welke checks er bij horen. Op het moment dat een meting wordt ingevoerd, kan er automatisch worden bepaald of de waarde binnen de toegestane marges vallen. Deze marges kunnen door u zelf worden aangegeven. Indien de waarde buiten de toegestane marges valt, is het mogelijk om aan te geven wat voor actie u heeft ondernomen om dit probleem op te lossen.
Ook kunt U een uitgebreide uitleg (inclusief instructie afbeeldingen en –video’s) bij de taak zetten, bijvoorbeeld over welke schoonmaakmiddelen gebruikt moeten worden. Dat maakt het ook voor nieuwe medewerkers een stuk makkelijker en de kwaliteit van schoonmaken een stuk consistenter.
 
Later kunt u via het dashboard in de app terugzien wie welke taken heeft uitgevoerd en wanneer. Handig tijdens bijvoorbeeld een controle: direct de administratie bij de hand! Dat is natuurlijk ook handig wanneer u bepaalde medewerkers feedback op hun werk wilt geven.
 
De app is beschikbaar voor smartphones en tablets (iOS & Android 5+) en is gratis te downloaden in de App Stores. In de app (of op de website) kunt u een gratis demo account aanvragen. Dit demo account bevat een aantal voorbeeld lijsten om een goede indruk van de app te geven. De app kan uiteraard worden aangepast naar uw eigen wensen en lijsten.
 
Daarnaast kan CleanUpp ook erg handig zijn voor zaken met meerdere vestigingen of locaties. Via het dashboard op CleanUpp.com kan live worden bekeken wat er zoal gedaan is en wat er op een dag moet gebeuren. Erg handig als u zelf niet op locatie bent maar wel wilt weten of alles goed gaat in de keuken!

Meer informatie? https://www.cleanupp.com/

More News

Gault&Millau partner Bossuyt voorziet Bistro Zutt van topkeuken

18/08/2022

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19/07/2022

Our partners