Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

Jun 5, 2023

Meer informatie via deze link

Taittinger is op zoek naar kandidaten :

- Jonge chefs tussen 24 en 40 jaar 

- Minstens 5 jaar in het vak 

 

Het thema van dit jaar is  

- Een stuk pollack en twee kreeften 

- Iedereen is vrij om dit te interpreteren op één of twee borden. 

 

Het recept wordt op papier geselecteerd 

- Sollicitaties moeten voor 27/08/23 worden ingevuld en worden opgestuurd naar Charlotte Deconinck. Voor meer informatie en het inschrijvingsformulier, stuur een email naar [email protected]

- De winnaar wordt bekendgemaakt op 15/11/23, tijdens de Belgische finale, in het bijzijn van de pers en Vitalie Taittinger

 

Prijzen voor de winnaars 

- Belgische finale = €2.000 ex.btw 

- Internationale finale (in Parijs eind januari 2024) = €20.000 ex.btw

Meer informatie: https://prixculinaire.taittinger.fr/gb/

More News

Bossuyt en restaurant CRKL slaan de handen in elkaar

Jul 7, 2023

Duvel innoveert en brengt hommage aan 125e jaar René Magritte met surreël speciaalbier

Jun 27, 2023

Eerste Gault&Millau Belgische Wijngids en de Belgian Wine Awards 2023

Jun 26, 2023

Our partners