In dit Japanse restaurant eet je gratis, als je het gerecht op je lichaam laat tatoeëren

23/04/2018

Wie een Japanse tatoeage wil, kan er nu gratis een laten zetten. De tattoos zien er op het eerste zicht uit zoals andere Japanse tattoos, maar er is één groot verschil. De tatoeages betekenen niet hoop, moed of liefde, maar hebben een andere zeer diepzinnige betekenis zoals Crispy Duck Salad, Sashimi van Zeebaars of Kippenoester. Mensen die zo’n tattoo laten zetten, krijgen naast de tatoeage, ook het bijpassende gerecht gratis. Dit opvallende initiatief komt van het Japanse restaurant DIM DINING

Japans met een Westerse twist

Dim Dining is een restaurant uit Antwerpen waar de getalenteerde chef Dimitri Proost heerlijke Japanse gerechten serveert met een Westerse twist. Maar naast zijn gerechten, heeft hij ook de promotie van zijn restaurant een heerlijke twist gegeven. Hij liet namelijk zijn volledige menukaart vertalen in Japanse tattoos. Mensen die zo’n tatoeage laten zetten, mogen erna bij Dim Dining aan tafel voor het bijpassende gerecht. 

Eerst onder de naald en dan aan tafel

Om het idee te lanceren liet Dimitri een filmpje maken waarin zes mensen een tattoo met heerlijke nasmaak lieten zetten. Maar wie er zelf een wil, kan zich aanmelden op de website van Dim Dining. Voorlopig geeft Dimitri tien gratis tatoeages plus bijhorende gerechten weg, maar bij succes wil hij de actie nog uitbreiden. Voor de tattoos kunnen de winnaars terecht bij Glorybound, een tattoo shop in Antwerpen waar Dimitri zelf al tatoeages liet zetten. Daarna kunnen ze bij Dim Dining aan tafel om de betekenis van hun tattoo te proeven.

Op reis naar Japan in Antwerpen

Bij Dim Dining proef je de pure, Japanse keuken. Dat is geen toeval. Want de nog maar 24-jarige Dimitri heeft al veel reizen naar Japan achter de rug waar hij inspiratie ging opdoen. Deze ervaring combineert hij met absolute topingrediënten en een hedendaagse, culinaire rijkdom die hij erfde van zijn leermeester Johan Segers. Het resultaat proef je in al zijn Japanse gerechten waar zelfs Japanners hun nón lá voor afnemen. Of misschien zelfs een tatoeage voor laten zetten.

Contact 
DIM Dining
Vrijdagmarkt 7, 2000 Antwerpen
Tel: +32 3 226 26 70
www.dimdining.be
Facebook: https://www.facebook.com/dimdining/
Instagram: @dimdining

Plus D'actualités

Gault&Millau présente les lauréats des "Culinary Innovators Awards 2023"

25/05/2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17/05/2023

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

11/05/2023

Nos partenaires