VD Horeca Solutions:
de complete verzekeringsoplossing voor uw horecazaak

09/05/2019

De beste service voor uw klanten

Als uitbater van een horecazaak streeft u elke dag naar de beste service voor uw klanten. Door de steeds strenger wordende wet- en regelgeving in de sector is dat geen eenvoudige opgave. Het is een moeilijke evenwichtsoefening om betaalbare kwaliteit te bieden en tegelijk kosten- en risico-efficiënt te werken. Als verzekeringsmakelaar geven wij u daarin graag ondersteuning. Want ook u verdient topkwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Van Dessel Insurance Brokers, de op drie na grootste verzekeringsmakelaar van België, heeft jarenlang ervaring in het verzekeren van restaurants en brasserieën. Die knowhow hebben we vertaald in een compleet verzekeringspakket op maat van horecazaken: VD Horeca Solutions. Deze verzekeringsoplossing garandeert een optimale bescherming van uw professionele en privérisico’s tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

​Topkwaliteit dankzij unieke dekkingen en maatwerk

Geen twee horecazaken zijn hetzelfde. U bent dus niet gebaat bij standaardverzekeringen, want die spelen onvoldoende in op de risico’s van uw vak. Wat u nodig hebt, is een op maat samengesteld verzekeringspakket dat alle risico’s van uw specifieke activiteit dekt. Dat is precies wat wij u met VD Horeca Solutions kunnen bieden. Onze sterkste troef? Dat zijn ongetwijfeld onze unieke horecaclausules die risico’s dekken die normaal uitgesloten zijn.

​Scherpe pakketprijs

Bij het runnen van een horecazaak komt heel wat kijken. U moet uw zaak en personeel beschermen en uw eigen privéleven veilig stellen. De kans is groot dat u daarvoor een resem afzonderlijke verzekeringspolissen hebt lopen. Wij pakken het anders aan en bundelen al uw contracten in één verzekeringspakket. Dat is niet alleen veel overzichtelijker, we vermijden zo ook overlap of hiaten in uw dekkingen. U kunt dus op beide oren slapen: u bent waterdicht en kostenefficiënt verzekerd.

​Concrete en persoonlijke aanpak

Hands-on en op maat, zo vatten we onze aanpak samen. Het samenstellen en onderhouden van uw optimale verzekeringspakket gebeurt via voortdurend tweerichtingsverkeer. We beginnen met uw zaak te bezoeken en naar u te luisteren, want alleen zo krijgen we perfect zicht op uw verhaal.

Op basis van de informatie die we zo verzamelen, maken we een grondige risicoanalyse en brengen we de sterktes en zwaktes van uw huidige dekkingen in kaart. Nadien stellen we een uniek verzekeringspakket samen dat uw specifieke risico’s veilig afdekt. Beslist u met ons in zee te gaan, dan nemen wij uw verzekeringsdossier onmiddellijk over en passen we uw voorwaarden stap voor stap aan met onze eigen horecaclausules.

Eens uw verzekeringen opgestart zijn, is het voor ons niet afgelopen. We plannen jaarlijks overleg om erover te waken dat uw risico’s steeds passend en kostenefficiënt gedekt blijven.

Waarom kiezen voor VD Horeca Solutions?

De voordelen van ons uniek concept nog eens in een notendop:

  • flexibel verzekeringspakket helemaal op maat van uw situatie en wensen
  • al uw professionele en privérisico’s in één pakket, zonder dubbele of ontbrekende dekkingen
  • unieke clausules met een minimum aan uitsluitingen
  • vlotte en persoonlijke service met regelmatige opvolging
  • gebruiksgemak: wij nemen alle administratieve rompslomp op ons
Meer informatie?


Bezoek onze website: http://www.vandessel.be/horeca?utm_source=culinary-innovators.

Eens vrijblijvend praten?

Uiteindelijk geldt nog altijd: the proof of the pudding is in the eating. Daarom komen wij zeker graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken hoe we concreet voor uw zaak een meerwaarde kunnen betekenen. Ons contacteren kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of even te bellen naar 03 482 15 30.

Plus D'actualités

Gault&Millau présente les lauréats des "Culinary Innovators Awards 2023"

25/05/2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17/05/2023

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

11/05/2023

Nos partenaires