Selecties
Winnaars afgelopen edities
Culinary Innovators Awards
Over Ons
Andere pagina's
Nieuws
Gault&Millau website
Wijzig taal
EN
FR
Wijzig land
Winnaars afgelopen edities
Culinary Innovators Awards
Over Ons
Nieuws
Gault&Millau website
EN
FR
Culinary Innovators 2022 - Art Meets Food
24 mrt. 2022
WHAT TO EXPECT - PRACTICAL
The 5th Culinary Innovators Awards on May 16th at Verbeke Foundation
A culinary journey full of gastronomic surprises with international & Benelux top chefs, bartenders and hospitality experts
More information: media @gaultmillau.be
CHEF LINE UP
Sergio Herman (Sergio Herman Group)
Hans Neuner (Ocean, Portugal)
Syrco Bakker (Pure C, NL)
Cyril Molard (Ma Langue Sourit, LUX)
René Mathieu (La Distillerie , LUX)
Ryodo Kajiwara (Ryôdô, LUX)
Alexandro Ciriello (L'Horizon, BE)
Seppe Nobels & Instroom Academy
Tom Vermeiren (Wilford T, BE)
Michael van der Kroft (Tres, NL) & Bruno Timperman (Bruut, BE)
Martijn Defauw (Rebelle, BE)
Blendbrothers (NL)
NorthSeaChefs
JRE
Food Revolution by Didess
The Butcher’s Store
Van Tricht
Gourmet Invent
and many more
Premium F&B integrations from our project & event partners
Tags:
News
Meer Nieuws
Culinary Innovators 2024 - Parctical Information
12 apr. 2024
Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie
8 mrt. 2024
Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud
8 mrt. 2024
Meer Nieuws
Onze partners
Nieuwsbrief
Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang al het nieuws van
Gault&Millau!
Uw e-mailadres:
Ik heb de
Privacyverklaring
gelezen en ga ermee akkoord
Dank u
U bent ingeschreven op onze nieuwsbrief.