Lazy Monday

29 sep. 2015

“ Een magazine voor en over gepassioneerde mensen ”

Lazy Monday is het nieuwe lifestyle magazine vóór en over gepassioneerde mensen in de horeca. Met verhalen en foto's van boeiende mensen geldt Lazy Monday als inspiratiebron en ontspanningslectuur voor horecaprofessionals.

“ Het menselijke aspect van de horeca ”

Lazy Monday concentreert zich op het menselijke aspect van de horeca en belicht vanuit deze optiek uiteenlopende fascinerende onderwerpen. "Lazy Monday is all about people" en brengt kwalitatieve artikels, diepgaande interviews en boeiende reportages over personen die onze sector zó speciaal en uniek maken. Het magazine is opgebouwd rond de pijlers: Mensen, horeca, lifestyle, reizen en carrière. 

“ Een inspiratiebron ”

Inhoudelijk geeft Lazy Monday de horecaprofessional waardevolle content en dient als inspiratiebron voor de doelgoep: de mensen die werkzaam zijn in de restaurant-, bar-, catering- en hotelwereld. Jonge en dynamische mensen die passioneel met het vak bezig zijn en hun spaarzame vrije tijd besteden aan zaken die de levenskwaliteit verder verhogen. Lazy Monday benadert de sector immer positief. De mensen werkzaam in de sector blijven hierdoor trots op hun vak en dragen de liefde voor het ambacht verder uit. Met deze doelstelling zal Lazy Monday een voortrekker zijn in een positieve ontwikkeling van de sector.

“ Een book-a-zine ”

Lazy Monday magazine mag gezien worden als een premium product. Dit door papierkeuze, kwaliteit van druk, vooruitstrevende opmaak, inhoud van artikelen en keuze van adverteerders. Alles in het magazine wordt gescreend en voldoet aan de vooropgestelde waarden qua styling, inhoud en positionering. Het magazine is een book-a-zine, een blad dat weken op de salontafel blijft liggen en waar vaak terug naar gegrepen wordt. Met Lazy Monday hebben we alle klassieke waarden van een horecamagazine aan zich laten voorbijgaan. Het wijkt het sterk af van de andere vakbladen die vandaag op de Belgische markt aanwezig zijn. Lazy Monday magazine is even verrassend als eigenzinnig en edgy. Inhoudelijk sterke artikels gecombineerd met creatieve fotografie en illustraties, vaak met een artistieke, grungy toets. Passie, emotie en beleving zijn enkele sleutelwoorden die in iedere uitgave worden gebruikt.

Lazy Monday wordt vier keer per jaar uitgegeven en gratis verstuurd in een oplage van 10.000 exemplaren. De off-line publicatie wordt ondersteund door een website, social media én een digitaal platform waarmee de magazines digitaal worden verzonden naar 25.000 unieke adressen.
 
Informatie: Lazy Monday, Dennis Valerius, Tel 03/449.45.31, www.lazymonday.be

Meer Nieuws

Culinary Innovators 2024 - Parctical Information

12 apr. 2024

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

8 mrt. 2024

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

8 mrt. 2024

Onze partners