Lightspeed Delivery creëert een revolutie in food delivery

09/01/2019

Lightspeed Delivery creëert een revolutie in food delivery

De week lanceerde de Lightspeed kassasysteem provider haar nieuwste product: Lightspeed Delivery. Dankzij deze integratie kunnen de grootste maaltijdbezorging-aanbieders zoals UberEats, Deliveroo en Takeaway.com rechtstreeks worden aangesloten op het restaurant kassasysteem. Dit betekent dat bestellingen die via deze platforms worden geplaatst, rechtstreeks naar de kassa worden gestuurd.

Door samen te werken met Deliverect wil Lightspeed de operationele en tijdrovende nachtmerrie van horecaondernemers beëindigen en een naadloze integratie met maaltijdbezorging-aanbieders creëren.

Voor en na Lightspeed Delivery

  • Momenteel worden bestellingen van UberEats, Deliveroo of Takeaway.com alleen geregistreerd op de tablet van de  maaltijdbezorging-leverancier. Een restaurant-medewerker moet de orders daarom handmatig in het kassasysteem invoeren. Hierdoor wordt de foutmarge groter.
  •  In veel gevallen nemen restaurant managers een extra medewerker in dienst om orders handmatig in de kassa in te voeren. Dat betekent dat er middelen worden besteedt aan een taak die geautomatiseerd en geoptimaliseerd zou kunnen worden.
  • Bovendien worden bestellingen voor maaltijdbezorging vaak niet rechtstreeks naar de keuken verzonden. Dit veroorzaakt ook rapporteringsproblemen omdat de systemen niet gesynchroniseerd zijn. Dit resulteert vaak in onjuiste voorraadgegevens.

Lightspeed Delivery lost al deze problemen op. Bestellingen die geplaatst worden via Deliveroo, UberEats en Takeaway.com, komen nu rechtstreeks in het kassasysteem terecht. Zo neemt de foutmarge aanzienlijk af en mist uw restaurant geen enkele bestelling meer. Restaurant managers zullen ook een duidelijk idee hebben van de totale omzet van hun maaltijdbezorging. Kortom, deze integratie bespaart restaurateurs veel tijd en geld.   Meer informatie over Lightspeed Delivery?

Ga naar lightspeedhq.be/kassasysteem/restaurant/delivery/

Meer Nieuws

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2023

25/05/2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17/05/2023

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

11/05/2023

Onze partners