SCHWEPPES op WECANDANCE 2017

04/08/2017

WeCanDance

WeCanDance won onlangs nog de award 'Event' op het Culinary Innovators Awards gala (bekijk hier hun interview). Onze trouwe partner Schweppes zal op dit dansfestival dit jaar zorgen voor een unieke belevenis met tien exclusieve cocktails. Afspraak op 12 en 13 augustus in Villa Schweppes op het strand van Zeebrugge!

VILLA SCHWEPPES X WECANDANCE

10 jaar voor de ene, een 5e editie voor de andere. In 2017 vieren we twee verjaardagen: die van Villa Schweppes, de pleisterplek voor nachtraven en muziekliefhebbers, en die van WECANDANCE, het verfrissende en gedurfde elektro-evenement. Vanzelfsprekend exporteert Villa Schweppes voor de tweede zomer op rij zijn French Touch naar Belgische bodem en wordt het de officiële feestpartner van 2017 editie van WECANDANCE. De gedroomde gelegenheid voor Maarten Van Poucke en Ludwig Hartung, mixologisten en merkambassadeurs van Schweppes, om tien exclusieve cocktails te bedenken die het best te drinken zijn in het gezelschap van vrienden en met de voetjes in het zand.

DESERT DREAMS

Na Tropical Madness in 2015 en Lost In Space in 2016, wordt Desert Dreams het thema en de rode draad van het muziekfestival van Zeebrugge. Schweppes slaagt erin de ziel van het zomerevenement te vatten in tien unieke cocktails, waaronder de veelbelovende Burning Flower.
 
De ingrediënten van de zomerse Burning Flower zijn 4 cl Tequila, 1,5 cl braambessiroop, 1 cl St-Germain Elderflower, 2 cl vers citroensap en 10 cl Schweppes Premium Mixer Ginger Ale. Voeg bij het serveren ijsblokjes, een citroenschil en enkele mooie rode bloemen toe en geniet van deze cocktail die perfect is voor een warm augustusweekend boordevol hippe muziek.

VILLA SCHWEPPES STAGE

Sinds de eerste editie in 2013 groeide WECANDANCE uit tot een van de populairste Belgische zomerfestivals. Vorig jaar kwamen niet minder dan 28.000 liefhebbers van elektronische muziek feesten op het strand van Zeebrugge. Onder hen ook journalisten, bloggers en Belgische celebs. Met kleppers als Midland, Âme, DJ Harvey en Jeremy Underground op het programma van de Villa Schweppes-scène zullen de festivalgangers ongetwijfeld dansen tot in de vroege uurtjes. Uiteraard heeft Villa Schweppes voor iedereen enkele verrassingen en andere onverwachte momenten in petto.

https://schweppes-wecandance.be/

Meer Nieuws

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

23/11/2022

Gault&Millau partner Bossuyt voorziet Bistro Zutt van topkeuken

18/08/2022

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Onze partners