Revolutionaire bediening en designs van de bakovens en stoomovens van de VZUG Excellence Line

Apr 15, 2021

100% Zwitserse perfectie

Met de compleet nieuwe toestelgeneratie tilt V-ZUG de bak- en (combi-)stoomovens naar een revolutionair hoog niveau. De nieuwe keukentoestellen van de Excellence Line, die in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd worden, onderscheiden zich door hun minimalistische design, hun interactieve bediening en de perfecte kook- en bakresultaten die je met deze toestellen bereikt.
 
100% Zwitserse perfectie: met de nieuwe bakovens en (combi-)stoomovens wordt koken een geheel andere ervaring. De toestellen van de comfortniveaus V2000, V4000 en V6000 onderscheiden zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid en met deze hightech keukenapparatuur zijn niet alleen ervaren chef-koks maar ook hobbykoks in staat om perfecte gerechten op tafel te toveren. De bediening verloopt snel en intuïtief dankzij de revolutionaire CircleSlider in het midden van het grote aanraakscherm. En AutoDoor, de eerste deur die niet alleen automatisch opengaat maar ook automatisch sluit, maakt een handgreep overbodig. Designliefhebbers, levensgenieters en toekomstgerichte digitale freaks zijn allemaal in de ban van deze nieuwe generatie keukentoestellen die de gebruikerservaring een nieuwe dimensie geeft.

​Naadloze integratie in de keuken

Met hun minimalistische design en fronts in Zwart Spiegelglas of Platinum Spiegelglas passen de toestellen van de Excellence Line perfect bij elke keukeninrichting en -stijl. De toestellen zijn teruggebracht tot de essentie en het spiegelglas laat de kleuren en materialen helemaal opgaan in de omgeving. Zo wordt de keukenapparatuur naadloos geïntegreerd in de leefruimte. Omdat de panelen van alle keukentoestellen dezelfde uitvoering en designopbouw hebben, zijn de bakovens, (combi-)stoomovens, Coffee-Centers en WineCoolers van V-ZUG onderling combineerbaar. Resultaat: een keukenuitrusting met een krachtige signatuur die elegantie en eenheid uitstraalt.

​De bediening van de toekomst

De CircleSlider is in het midden van het aanraakscherm in het glas ingeslepen en maakt de bediening van onze bakovens en (combi-)stoomovens helemaal anders: gewoon even met de vinger over het perfect uitgefreesde glasoppervlak glijden volstaat om het toestel in te stellen. Elk programma wordt op het grafisch kleurendisplay met hoge resolutie tot in de puntjes beschreven en zo wordt snel duidelijk voor welke gerechten dat programma het meest geschikt is. Tijdens het kook- of bakproces geeft de CircleSlider aan hoe ver het programma of het kook- of bakproces gevorderd is. Intuïtief, interactief en personaliseerbaar: de revolutionaire bediening tilt de gebruikerservaring naar een heel nieuw niveau. Zoveel is zeker!

De innovatieve AutoDoor-functie

Uniek en nieuw op de markt: de eerste deur die automatisch sluit. Bakovens en (combi-)stoomovens die met AutoDoor zijn uitgerust, hebben geen handgreep nodig: de deur opent automatisch door even het aanraakscherm aan te tikken. Maar daar blijft het niet bij: de deur sluit ook automatisch. Dankzij deze innovatieve functie bedient u het toestel niet alleen moeiteloos, u hoeft ook het bak- of kookproces niet de hele tijd gade te slaan, want de deur kan tijdens bepaalde stappen in het gaarproces lichtjes opengaan om het vocht te laten ontsnappen of om de ovenruimte te laten afkoelen als het programma is afgelopen.
 
 

​Genieten op een slimme manier

De nieuwe toestellen van de Excellence Line combineren geavanceerde technologie met maximaal comfort. Een perfect verlichte ovenruimte, een zeer nauwkeurige driepuntskernthermometer en OptiLink zorgen ervoor dat alles in onze toestellen altijd lukt. Ook de inspirerende recepten helpen daarbij, want zij zijn speciaal bedacht voor deze toestellijn. De nieuwe receptenboeken 'Bakken - Met passie voor details' en 'Stomen- Met passie voor details' beloven inspiratie voor alle bourgondiërs onder ons. V-ZUG maakt nu een onderscheid tussen de recepten en labelt ze als 'Easy', 'V-ZUG Classics' en 'Vegan'. Op die manier vindt iedereen snel gezonde recepten die passen bij zijn levensstijl.
 

​ Excellentie voor topkeukens

Eenvoudige, precieze bediening en perfect geslaagde gerechten, zijn ook voor de ambassadeurs van V-ZUG een must in hun keuken. Chef-kok Andreas Caminada kijkt ernaar uit om met de nieuwe toestellen te werken: "V-ZUG staat voor topkwaliteit en innovatie, net als onze gerechten. Net zoals V-ZUG streven wij naar perfectie, blijven we ons verder ontwikkelen en proberen we nieuwe dimensies uit tijdens het koken." De nieuwe toestellen van de Excellence Line versterken wat ons verbindt en effenen het pad voor een verdere succesvolle en vlotte samenwerking.
 
De toestellen van de Excellence Line zijn beschikbaar vanaf 1 juni 2021.

More News

Culinary Innovators 2024 - Practical Information

Apr 12, 2024

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

Mar 8, 2024

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

Mar 8, 2024

Our partners