News

Tweede editie van Gault&Millau Belgische Wijngids en Belgian Wine Awards 2024 voorgesteld

Jun 26, 2024

Gault&Millau geeft next generation Young Horeca Talents eigen platform en lanceert meerjarenproject rond hotelscholen in België en Luxemburg

May 20, 2024

We are House of Hospitality

May 10, 2024

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2024

May 5, 2024

Culinary Innovators 2024 - Chef Line Up

Apr 29, 2024

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

Apr 26, 2024

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

Mar 8, 2024

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

Mar 8, 2024

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

Mar 4, 2024

Gault&Millau Benelux geeft 21e gids uit en bekroont Chef van het Jaar 2024 en andere Laureaten

Nov 25, 2023

Partnernews: Bossuyt keukens en M-Bistro slaan de handen in elkaar

Nov 2, 2023

Bossuyt en restaurant CRKL slaan de handen in elkaar

Jul 7, 2023

Duvel innoveert en brengt hommage aan 125e jaar René Magritte met surreël speciaalbier

Jun 27, 2023

Eerste Gault&Millau Belgische Wijngids en de Belgian Wine Awards 2023

Jun 26, 2023

Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

Jun 5, 2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2023

May 25, 2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

May 17, 2023

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

Apr 24, 2023

Culinary Innovators 2023 - Chef Line up

Apr 20, 2023

8 May 2023 - Culinary Innovators Awards Show - Save the Date!

Feb 1, 2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

Nov 23, 2022

Gault&Millau partner Bossuyt voorziet Bistro Zutt van topkeuken

Aug 18, 2022

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

Aug 4, 2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

Jul 19, 2022

Our partners