News

Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

05/06/2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2023

25/05/2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17/05/2023

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

11/05/2023

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

24/04/2023

Culinary Innovators 2023 - Chef Line up

20/04/2023

8 May 2023 - Culinary Innovators Awards Show - Save the Date!

01/02/2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

23/11/2022

Gault&Millau partner Bossuyt voorziet Bistro Zutt van topkeuken

18/08/2022

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19/07/2022

Volgens de regels van de kunst: biersommelier Mattijs Nuyts deelt zijn tips voor het schenken van speciaalbier

18/07/2022

Davigel becomes Sysco: a new name and an additional offering for more added

15/07/2022

Culinary Innovators 2022: The Menu

23/05/2022

Horecatrends 2022 - Door de bril van Els Duchamps van METRO

29/04/2022

Partnerhotel Culinary Innovators 2022: Van der Valk Hotel Beveren

04/04/2022

Culinary Innovators 2022 - Art Meets Food

24/03/2022

16 May 2022 - Culinary Innovators Awards Show - Save the Date!

25/01/2022

GIMBER, BIOLOGISCH GEMBERCONCENTRAAT

23/11/2021

Martini en Sergio Herman lanceren ready-to-serve cocktail Spritzante

22/10/2021

Eatmosphere x agro-ecologie

27/07/2021

OSAN: NIEUWE ALCOHOLVRIJE DRANK op basis van planten en bloemen, ontwikkeld door Sang Hoon Degeimbre.

19/05/2021

Eerste Belgische bierspa opent de deuren in hartje Brussel

05/05/2021

Revolutionaire bediening en designs van de bakovens en stoomovens van de VZUG Excellence Line

15/04/2021

Our partners