News

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19/07/2022

Volgens de regels van de kunst: biersommelier Mattijs Nuyts deelt zijn tips voor het schenken van speciaalbier

18/07/2022

Davigel becomes Sysco: a new name and an additional offering for more added

15/07/2022

Culinary Innovators 2022: The Menu

23/05/2022

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

19/05/2022

Gault&Millau présente les gagnants des "Culinary Innovators" Awards 2022

19/05/2022

Horecatrends 2022 - Door de bril van Els Duchamps van METRO

29/04/2022

Partnerhotel Culinary Innovators 2022: Van der Valk Hotel Beveren

04/04/2022

Culinary Innovators 2022 - Art Meets Food

24/03/2022

16 May 2022 - Culinary Innovators Awards Show - Save the Date!

25/01/2022

GIMBER, BIOLOGISCH GEMBERCONCENTRAAT

23/11/2021

Martini en Sergio Herman lanceren ready-to-serve cocktail Spritzante

22/10/2021

Eatmosphere x agro-ecologie

27/07/2021

OSAN: NIEUWE ALCOHOLVRIJE DRANK op basis van planten en bloemen, ontwikkeld door Sang Hoon Degeimbre.

19/05/2021

Eerste Belgische bierspa opent de deuren in hartje Brussel

05/05/2021

Revolutionaire bediening en designs van de bakovens en stoomovens van de VZUG Excellence Line

15/04/2021

Neuhaus innoveert met de 'Neuhaus Amusettes'

01/04/2021

Horecatrends 2021 (by Lightspeed)

01/04/2021

Hels en Flying Service/Kitchenstaff slaan de handen in elkaar

04/03/2021

Neuhaus en Gault&Millau verrassen dit najaar met een bruisende praline pairing met champagne

03/11/2020

INKU by Serax & Sergio Herman

27/10/2020

Elk kopje Nespresso koffie zal vanaf 2022 CO₂-neutraal zijn

02/10/2020

ZERO PLASTIC HERO – MAKE THE CHANGE THAT MATTERS!

29/05/2020

Our partners