Thijs Meliefste (Meliefste), Ken Verschueren (Tinèlle), Stefan Jacobs (Hors-Champs), Roger van Damme (Het Gebaar), Dennis Broeckx (l'épicerie du Cirque), …
« A Taste of Haspengouw » by Jo Grootaers (Alter), Ayt Ems (Blanc by Aytems), Celine Bleys (NYDE)
Food experiences by NorthSeaChefs, JRE & Sligro-ISPC, Didess, The Butcher’s Store, Van Tricht, Gourmet Invent, Corman, Verstegen, JOKA, Sysco, Bridor and many more F&B integrations from our project & event partners
Meer Nieuws
Lizette & Lucien in de schijnwerpers: winnaar van de Social/Human Award tijdens onze Culinary Innovators 2024.
28 okt 2024
C. Group in de schijnwerpers: winnaar van Ondernemer van het jaar tijdens onze Culinary Innovators 2024.
16 okt 2024
Toma in de schijnwerpers: winnaar van de Restaurant Philosophy Award tijdens onze Culinary Innovators 2024.