Over Ons

Welkom. Innovatie raast als een sneltrein doorheen onze culinaire wereld. Gastronomie, horeca en food zijn de gespreksonderwerpen van vandaag. Nog nooit waren er zoveel tv programma’s, masterclasses, events, pop-up concepten, kookboeken etc.… Nog nooit waren we met zijn allen zo gepassioneerd bezig met ‘food’ en alles wat er rond hangt. Het is dan ook goed om regelmatig stil te staan bij de diverse ontwikkelingen.

De gastronomische wereld heeft een enorm potentieel om een echte economische booster te worden binnen de belevings-economie. Enkel chefs, leveranciers, dienstverleners en regio’s die innoveren zullen morgen tot de winnaars behoren. Met dit nieuwe platform willen Gault&Millau en al haar partners bijdragen tot een innoverende, ambitieuze en gezonde culinaire sector.

Culinary Innovators Awards

Elk jaar worden de Culinary Innovators Awards uitgereikt tijdens een prestigieus gala event. De Culinary Innovator of the Year zal gekozen worden tussen de verschillende kandidaten:  een persoon, een bedrijf of de instelling die een innovatieve visie, een concept, een dienst of product kan voorstellen die een reële meerwaarde biedt aan de culinaire wereld. Iedereen kan deelnemen : chefs, academici, productontwikkelaars, telers, digitale geniën, designers...

Vanaf vandaag kan er online ingeschreven worden om zich kandidaat te stellen voor deze Culinary Innovator of the Year awards. Personen en/of bedrijven kunnen zowel zichzelf kandidaat stellen of men kan iemand voordragen.

Culinary Innovators of the Year inschrijvingsformulier

Onze partners