Nieuws

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

8 mrt. 2024

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

8 mrt. 2024

Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

4 mrt. 2024

Gault&Millau Benelux geeft 21e gids uit en bekroont Chef van het Jaar 2024 en andere Laureaten

25 nov. 2023

Partnernews: Bossuyt keukens en M-Bistro slaan de handen in elkaar

2 nov. 2023

Bossuyt en restaurant CRKL slaan de handen in elkaar

7 jul. 2023

Duvel innoveert en brengt hommage aan 125e jaar René Magritte met surreël speciaalbier

27 jun. 2023

Eerste Gault&Millau Belgische Wijngids en de Belgian Wine Awards 2023

26 jun. 2023

Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

5 jun. 2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2023

25 mei 2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17 mei 2023

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

24 apr. 2023

Culinary Innovators 2023 - Chef Line up

20 apr. 2023

8 May 2023 - Culinary Innovators Awards Show - Save the Date!

1 feb. 2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2022

23 nov. 2022

Gault&Millau partner Bossuyt voorziet Bistro Zutt van topkeuken

18 aug. 2022

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

4 aug. 2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19 jul. 2022

Volgens de regels van de kunst: biersommelier Mattijs Nuyts deelt zijn tips voor het schenken van speciaalbier

18 jul. 2022

Gault&Millau Partner Davigel wordt Sysco: een nieuwe naam en een extra aanbod voor meer toegevoegde waarde

15 jul. 2022

Culinary Innovators 2022: The Menu

23 mei 2022

Horecatrends 2022 - Door de bril van Els Duchamps van METRO

29 apr. 2022

Partnerhotel Culinary Innovators 2022: Van der Valk Hotel Beveren

4 apr. 2022

Culinary Innovators 2022 - Art Meets Food

24 mrt. 2022

Onze partners