Stad Mechelen en Gault&Millau slaan de handen in elkaar

21/02/2017

Mechelen als culinaire bestemming

Het stadsbestuur wil Mechelen de komende jaren nog meer op de markt zetten en promoten als een totaalbeleving: winkelen en genieten in een historisch en gezinsvriendelijk kader en met een heel persoonlijke dienstverlening. Een gevarieerd aanbod aan handel en horeca is hierbij een grote troef. Hierin blijven investeren is dus noodzakelijk.

Culinary Innovators

Om aantrekkelijke, trendy en vernieuwende horeca naar de stad te halen, stapt de stad in het Culinary Innovators programma van Gault&Millau. Door deze samenwerking met Gault&Millau en de partners van Culinary Innovators kunnen we bijdragen aan een innoverende, ambitieuze en gezonde culinaire sector. Ook in Mechelen. 

Consultancyopdracht

Gault&Millau zal daarnaast via een consultancyopdracht het horecabeleid van de stad stimuleren. In nauwe samenwerking met de stad gaat de restaurantgids op zoek naar toprestaurateurs en/of toprestaurants. Door het aantrekkelijk maken van Mechelen bij gastronomische chefs/restaurants is het de bedoeling om nieuwe kwaliteitsrestaurants aan te trekken. Op deze manier wilt de stad zich nog beter positioneren als culinaire bestemming. Het gerenommeerde Gault&Millau is hiervoor dan ook de perfecte partner voor de stad Mechelen. Over deze opdracht en de concrete invulling berichten wij u graag binnenkort op deze website.

Met een extra aanbod aan vernieuwing en kwaliteit zetten we het Bourgondische Mechelen op de culinaire kaart!              

Meer Nieuws

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2023

25/05/2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17/05/2023

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

11/05/2023

Onze partners