Brouw je eigen botanische gin met The Lab Brewer

21/02/2017

Brouw je eigen botanische gin met The Lab Brewer

Voortaan kan elke horecaprofessional het: de aandacht van zijn klanten trekken door eigen botanische huisgin te bereiden. Dit dankzij The Lab Brewer, een brouwtoestel bestaande uit laboglaswerk dat uitblinkt door zijn eenvoud. Resultaat?
Een exclusieve eyecatcher in uw zaak, felgesmaakte botanische gin én een stevig gekruide winstmarge.

Botanische huisgin in je zaak

Het brouwtoestel, The Lab Brewer, valt op door zijn eenvoud: een eikenhouten frame, een reservoir, een trechter en een erlenmeyer. Zodra de trechter gevuld is met de botanicals en het reservoir met de basisgin, begint de bereiding.
Traag maar gestaag druppelt het unieke brouwsel naar beneden, een spektakel voor de hele zaak. Na een vijftal uur is de botanische huisgin klaar om geschonken en gedronken te worden.

Felgesmaakte gin, stevig gekruide winstmarge

De mogelijkheden zijn oneindig. De toegevoegde botanicals bepalen de smaak waardoor elke huisgin een eigen karakter heeft. Ideaal voor horecauitbaters om zich te onderscheiden want klanten die The Lab Brewer in actie zien, willen het brouwsel absoluut proeven. Ook zijn de klanten er zeker van dat de ingrediënten puur natuur zijn. Serveren doe je in één van de mooie apothekersflessen en bekerglazen. Ze maken het Lab Brewer verhaal compleet. 

Online bestellen

Wie The Lab Brewer wil bestellen, kan dat online. Een volledige opstelling, inclusief filters, is al verkrijgbaar vanaf 98 euro. Ook de apothekersflessen, bijbehorende bekerglazen en botanicals zijn in een voordelig pakket verkrijgbaar.
Te koop via de online shop mylabstory.com

Over The Lab Brewer

Deze ‘cold drip’ werd oorspronkelijk gebruikt voor het bereiden van koude koffie – cold brew, maar bleek ook, na uitvoerig experimenteren, perfect geschikt om huisgin te maken. Het is een stijlvolle topper, ontworpen in een trendy en actueel design dat de aandacht van menig bezoeker trekt. Cold brew maakt het trouwens mogelijk om cocktails te bereiden met koffie. Door de koude bereiding vindt er geen oxidatie plaats en kan de koffie tot wel 1 week in de koeling als mise en place bewaard worden.

The Lab Brewer is één van de innovatieve producten die smaakspecialist Dries Dauwe aanbiedt op zijn webshop mylabstory.com.

More News

Gault&Millau partner Bossuyt voorziet Bistro Zutt van topkeuken

18/08/2022

Gault&Millau bekroonde de beste gerechten en foodconcepten op Tomorrowland 2022

04/08/2022

Gault&Millau evalueert voor de 8e keer het food-aanbod op Tomorrowland en reikt opnieuw 5 festival food awards uit.

19/07/2022

Our partners