Gault&Millau Inspiration Talks op Tavola 2024

4 mrt 2024

Gault&Millau host dit jaar vier 'Inspiration Talks' op Tavola beurs. Tavola is een vakbeurs van premium Food & Drinks en vindt plaats bij Kortrijk XPO op 17-18-19 maart 2024. Meer informatie vindt u via deze link.

U kan op de beurs terecht op volgende Gault&Millau Inspiration Talks:

MAANDAG 18 MAART

13.30-14.15: The power of Digital & Social Media [NL]

Panelgesprek met Gault&Millau Culinary Innovators winners – Digital & Social Media award :

  • Sam D’Huyvetter - Bar Bask ; award winner 2023
  • Ben Boury – Boury Restaurant ; award winner 2022

15.15-16.00: Products of tomorrow [NL - ENG]

Panelgesprek met Gault&Millau Culinary Innovators winners – Product award food :

  • Philip Horemans – NorthSeaChefs ; award winner 2023
  • Koji Enterprises Garums - award winner 2023

DINSDAG 19 MAART 


13.00-13.45: Duurzaamheid en Innovatie in Catering
[NL]

Panelgesprek i.s.m. Gault&Millau Catering Awards 2023 winnaars: 

  • Rob Van Rompuy, Diensthoofd Voedingsdienst - Sint-Andriesziekenhuis Tielt
  • Pieter De Smet, Manager Catering (F&B) - AZ Zeno Campus Knokke-Heist
  • Lorenz Lievens, Head of Marketing - J&M Catering

14.45-15.30: Gastvrijheid en Innovatie in Catering [NL]

Panelgesprek i.s.m. Gault&Millau Catering Awards 2023 winnaars: 

  • Chantal Torbeyns, Coördinator Catering, PXL - Catering Hassel 
  • Manuella Hoste, Sales & Marketing Director – Aramark
  • Christ Schepens, Senior Feestarchitect - De Feestarchitect
  • Lorenz Lievens, Head of Marketing - J&M Catering

OVER TAVOLA

Ontdek de premium food & drinks van morgen op hét vakevent voor fine food professionals. 

TAVOLA 2024: 17-18-19 maart, Kortrijk Xpo

 

 

Om de 2 jaar spreekt Tavola tot de verbeelding van de volledige voedingsbranche met haar unieke assortiment van enkel premium food & drinks.  Op zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 maart 2024 opent Kortrijk Xpo opnieuw de deuren voor Tavola : een sterk inspirerende vakbeurs en dito programma voor fine food professionals, met een doorgedreven aandacht voor hoge kwaliteit en een uitzonderlijke beleving.  Een niet te missen afspraak voor retail en detailhandel, én voor chefs, sommeliers, F&B managers en andere verantwoordelijken van restaurants, brasserieën, hotels, cateringbedrijven, grootkeukens, horecagroothandel, enz…

 

 

Inspiratie & ontdekkingen 

Door haar focus is Tavola uniek in haar soort: Tavola stelt een zorgvuldig geselecteerd aanbod voor van enkel high-end voeding & dranken.  Klassieke delicatessen en trendy food uit alle productsectoren worden er voorgesteld door zowel marktleiders als ambachtelijke fabrikanten en start-ups.  

 

Tavola 2024 staat voor 5 sfeervolle beurshallen met meer dan 430 geselecteerde exposanten uit 15 landen. Inspiratie gegarandeerd!  

 

Enkele Tavola 2024 highlights

> Tavola Inspiration Talks: bijzondere verhalen en inspirerende interviews 

Enkele klinkende namen uit de sector komen op de beursvloer hun visie en plannen toelichten in gesprek met een expert van Gault&Millau, Dolce World, Foodservice Alliance, 20 Cent/Retail, GreenBridge  e.a.  

 

Als één van de partners, nodigde Gault&Millau enkele heuse toppers uit voor een gesprek op de beursvloer (zie hierboven). 

Ontdek alle Inspiration Talks 

 

> Gouden Tavola awards: de volle aandacht voor nieuwe en innovatieve producten

De innovatiewedstrijd Gouden Tavola is één van de succesfactoren van de beurs, en wordt in de sector nauwlettend gevolgd.  De Gouden Tavola is er voor Fine Foods in 4 rubrieken: zelfbediening, met bediening, foodservice en delicatessen.  

 

De expositie in de Rambla van de innovaties die de 2e ronde van de wedstrijd bereikten, vormt voor de bezoekers een perfecte uitvalsbasis om nieuwigheden op Tavola te ontdekken.  In hall 5 worden de laureaten voorgesteld, waar deze ook kunnen geproefd worden. 

 

> Tasting Hub voor tastings van dranken & olijfolie 

Korte tasting classes waar onder begeleiding van de fabrikant wijnen, likeuren, cocktails, mocktails, olijfolies, … geproefd kunnen worden.  

 

> En er is meer, met onder andere het voorjaarscongres van Foodservice Alliance, het netwerkevent van Fenavian – Brema, diverse in-depth tastings, enz….  

 

Bekijk het volledige programma van Tavola 

 

 

Praktische info

TAVOLA 2024:

zondag 17 maart 2024       10.00-19.00u

maandag 18 maart 2024   10.00-19.00u

dinsdag 19 maart 2024      10.00-18.00u

 

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)

Enkel toegang voor professionals uit de voedingssector 

Gratis toegang mits online registratie via deze link 

 

Bekijk alle praktische info

 

 

Info:  www.tavola-xpo.be – tel +32 (0) 56 24 11 11 – [email protected] 

 

LinkedIn: tavola-xpo

Facebook: tavola.xpo 

Instagram: tavola_xpo

 

 

Meer Nieuws

Toma in de schijnwerpers: winnaar van de Restaurant Philosophy Award tijdens onze Culinary Innovators 2024.

27 sep 2024

Partnernews - Bossuyt Kitchen lanceert innovatieve ergonomische doorgeefpas voor professionele keukens

25 sep 2024

Buloo in de schijnwerpers: winnaar van de Product Award food & drinks tijdens onze Culinary Innovators 2024.

13 sep 2024

Onze partners