GIMBER, BIOLOGISCH GEMBERCONCENTRAAT

23/11/2021

Er was eens een gemberdrankje...

Als elk sprookje met "Er was eens een gemberdrankje" begon, zou iedereen nog lang en gelukkig leven.
 
Het avontuur van GIMBER begon in het wervelende brein van Dimitri Oosterlynck, een Belgische kunstfreak en producer van animatiereeksen die eens wat anders wilde om zijn dorst te lessen. Dimitri was uitgekeken op de obligate feestjes met te veel wijn. Hij ging thuis in de keuken aan de slag en vond na maanden experimenteren de perfecte combinatie die zijn smaakpapillen prikkelde, zonder zijn hoofd te doen tollen: in november 2017 werd GIMBER geboren.
 
Geïntrigeerd, werden zijn vrienden zijn eerste fans en bestelden wekelijks een paar druppels van het goed bewaarde geheime elixir bij hem. Toen hij enkele flessen begon te verkopen in de concept store van zijn vrouw, verspreidde de populariteit van GIMBER zich buiten het lokale niveau en trok veel mensen aan die niet aarzelden om door het hele land te reizen om deze biologische, alcoholvrije gemberdrank te proeven, die al snel beroemd zou worden.
Massa's topgember, water en goed gevoel later zag GIMBER officieel het licht, zodat jij nu dag en nacht kunt genieten van die extra scherpte die nooit verveelt.

Meer dan een drankje, een uniek aroma van smaken

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank.
Het concentraat zit boordevolkwalitatieve biologische gember, citroen, botanicals en specerijen om je smaakpapillen een ware smaakexplosie te geven!
 
Mix 30 ml GIMBER met 200 ml fris bruiswater om uw perfecte GIMBER te krijgen. GIMBER is ook heerlijk met warm water, in mocktails en cocktails of in culinaire bereidingen.
 
Voor meer informatie: WWW.GIMBER.COM

   

Meer Nieuws

Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

05/06/2023

Gault&Millau presenteert de “Culinary Innovators” award winnaars van 2023

25/05/2023

Culinary Innovators 2023 - The Menu

17/05/2023

Onze partners