Nieuwe topkeuken voor nieuwe toplocatie
Christophe Hardiquest: “Ik zocht een bedrijf met dezelfde waarden als Bon Bon. Bossuyt kende ik als een familiebedrijf dat gedreven wordt door kwaliteit. Daarom dacht ik dat Bossuyt aan mijn specifieke verwachtingen kon beantwoorden. Ik heb in Bon Bon niet veel werkruimte en daarom was het noodzakelijk dat alles op maat gemaakt zou worden. Daarvoor heb je een bedrijf nodig dat die manier van werken gewoon is. Met hun ervaring op dat vlak was ik er gerust in dat de keuken volgens mijn wensen, op tijd en binnen het budget kon gerealiseerd worden. Wat ook gebeurde.”
Hoe begint u daaraan?
“Vooraf heb ik de fabriek van Bossuyt bezocht en een aantal realisaties kunnen bekijken. Ter plaatse kreeg ik eveneens inzicht in de topkwaliteit van het roestvrijstaal want aan de basis bepaalt die natuurlijk voor een groot stuk de kwaliteit en de duurzaamheid van het eindresultaat. Bij Bossuyt kreeg ik onmiddellijk het gevoel in een efficiënt industrieel bedrijf rond te lopen waar nog op een ambachtelijke wijze gewerkt wordt. Mensen werken daar op zichzelf in een aangename omgeving die ik het best als familiaal kan omschrijven wat me op zich al een goed gevoel gaf. Ik noem hun aanpak ambachtelijk omdat er veel maatwerk wordt geleverd. Dat is maar mogelijk dankzij de kennis, de expertise en de flexibiliteit van vakmensen.”
“Communicatie en coördinatie zijn in de keuken van Bon Bon vandaag essentieel om het juiste resultaat neer te zetten. Bij de installatie van de keuken was dat niet anders. Het was een plezier om de keuken te zien bouwen. Net als het een plezier is om er nu in te werken. En tot slot nog dit. In deze keuken wordt door een grote equipe intensief gewerkt. Kleine problemen kunnen zich daarom voordoen. En ook daarin is Bossuyt sterk met een prima servicedienst om ze snel en efficiënt op te lossen.”