Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

5 jun. 2023

Meer informatie via deze link

Taittinger is op zoek naar kandidaten :

- Jonge chefs tussen 24 en 40 jaar 

- Minstens 5 jaar in het vak 

 

Het thema van dit jaar is  

- Een stuk pollack en twee kreeften 

- Iedereen is vrij om dit te interpreteren op één of twee borden. 

 

Het recept wordt op papier geselecteerd 

- Sollicitaties moeten voor 27/08/23 worden ingevuld en worden opgestuurd naar Charlotte Deconinck. Voor meer informatie en het inschrijvingsformulier, stuur een email naar [email protected]

- De winnaar wordt bekendgemaakt op 15/11/23, tijdens de Belgische finale, in het bijzijn van de pers en Vitalie Taittinger

 

Prijzen voor de winnaars 

- Belgische finale = €2.000 ex.btw 

- Internationale finale (in Parijs eind januari 2024) = €20.000 ex.btw

Meer informatie: https://prixculinaire.taittinger.fr/gb/

Meer Nieuws

Bossuyt en restaurant CRKL slaan de handen in elkaar

7 jul. 2023

Duvel innoveert en brengt hommage aan 125e jaar René Magritte met surreël speciaalbier

27 jun. 2023

Eerste Gault&Millau Belgische Wijngids en de Belgian Wine Awards 2023

26 jun. 2023

Onze partners