Neem deel aan de 56e PRIX CULINAIRE, wedstrijd georganiseerd door La Maison TAITTINGER

5 jun 2023

Meer informatie via deze link

Taittinger is op zoek naar kandidaten :

- Jonge chefs tussen 24 en 40 jaar 

- Minstens 5 jaar in het vak 

 

Het thema van dit jaar is  

- Een stuk pollack en twee kreeften 

- Iedereen is vrij om dit te interpreteren op één of twee borden. 

 

Het recept wordt op papier geselecteerd 

- Sollicitaties moeten voor 27/08/23 worden ingevuld en worden opgestuurd naar Charlotte Deconinck. Voor meer informatie en het inschrijvingsformulier, stuur een email naar [email protected]

- De winnaar wordt bekendgemaakt op 15/11/23, tijdens de Belgische finale, in het bijzijn van de pers en Vitalie Taittinger

 

Prijzen voor de winnaars 

- Belgische finale = €2.000 ex.btw 

- Internationale finale (in Parijs eind januari 2024) = €20.000 ex.btw

Meer informatie: https://prixculinaire.taittinger.fr/gb/

Meer Nieuws

Culinary Innovators 2025 - The Menu

19 mei 2025

BelBul: het nieuwe Belgische label dat lokaal vakmanschap laat schitteren.

15 mei 2025

Partnernews - Lightspeed: Data Meets Hospitality 2025: van Inzicht naar Impact

14 mei 2025

Onze partners