Neuhaus innoveert met de 'Neuhaus Amusettes'

1 avr. 2021

Me-time of #sharingiscaring? Met Neuhaus Amusettes kan het allebei.

Als er iets is waar we de komende maanden naar uitkijken, is het wel plezier maken. Tijd doorbrengen met onze vrienden en familie, een stapje in de wereld zetten, lekker eten, weer kunnen reizen, dingen ontdekken; kortom, het beste uit het leven halen. Gelukkig bedachten de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus daarvoor de perfecte bondgenoot. Amusettes heten ze en je kan ze ontdekken vanaf 12 april.

Met de nieuwe Amusettes zet Neuhaus verwennerij centraal. Deze heerlijke chocolaatjes met een twist zijn immers perfect op maat van lekkerbekken die houden van afwisseling en avontuur. Ze zijn individueel verpakt, dus je neemt ze gemakkelijk overal mee naartoe (ja, enkel naar de zetel mag ook). De gedraaide vlinderrandjes aan weerszijden maken de pret van het uitpakken eens zo leuk. Je zo blij voelen als een kind in een snoepjeswinkel? Dat kan met de Amusettes waar en wanneer je wil!

Blondine of brunette?

Een gewaarschuwd mens is er twee waard: het openen van een Amusettes-verpakking brengt keuzestress met zich mee. Leuke keuzestress wel, want Neuhaus haalde voor de nieuwe collectie de inspiratie uit een breed arsenaal van traditionele smaken om te komen tot vijf hapklare chocolaatjes. De ene keer is de smaakcombinatie heerlijk klassiek, de andere keer verrassend modern.  

  • Blonde Salée: Verpakt in het wit-roze verwondert deze Amusette met een smakelijke mix van delicate nougatineschilfers, een vleugje hazelnootpasta en karamel uit Isigny. De buitenlaag is een blend van witte- en melkchocolade.
  • Café: De wit-bruine verpakking van de Café verraadt het al: deze Amusette combineert de volle, ronde smaak van witte chocolade met een smeuïge vulling op smaak gebracht door echte stukjes koffie. Eentje voor de liefhebbers van het zwarte goud.
  • Nougat Miel: Verpakt in het wit en lichtgeel verenigt deze Amusette een traditionele nougat met een smaakaccent van zoete honing, het geheel omhuld in heerlijke melkchocolade. Ideaal voor lekkerbekken die graag op bekend terrein willen blijven.
  • Biscuits: Ondanks haar wit-groene verpakking is dit de donkerste Amusette uit de reeks. Het omhulsel van pure chocolade herbergt een mix van knapperige boterkoekjes en heerlijke praliné. Een klassieker in een modern jasje.
  • Caramel: Een witte en karamelgele folie verbergt een Amusette die je smaakpapillen gegarandeerd zal verrassen. Denk: romige karamel, vanille met de crunch van koekjes, een vleugje Guérande-zout en een omhulsel van melkchocolade.
  ​Op de bank of on the go?

Met de Amusettes-collectie wil Neuhaus ons eraan herinneren dat het leven vooral fun moet zijn. Daarom bedachten de Maîtres Chocolatiers niet één maar twee verpakkingen. De Sharing Box is met zijn 35 Amusettes perfect op maat van vriendengroepen en families. De stevige doos is makkelijk mee te nemen en dankzij een uitklapbaar schuifje presenteer je de Amusettes immer stijlvol, of je nu samen aan de terrastafel zit of wandelt in het bos.

Maar soms doet het ook deugd om jezelf even in de watten te leggen. Dat kan met de Amusettes Me-Time Bag: 12 chocolaatjes, enkel en alleen voor jou. Perfect voor thuis, maar ook voor onderweg in je auto, handtas of rugzak.

Praktisch

Ontdek de Amusettes-collectie vanaf 12 april in de Neuhaus boetieks en op neuhauschocolates.com.

- Amusettes Sharing Box, 35 stuks, € 29
- Amusettes Me-Time, 12 stuks, € 10  

Plus D'actualités

Culinary Innovators 2024 - Practical Information

12 avr. 2024

Imperial Heritage Caviar: een verhaal van passie en traditie

8 mars 2024

Imperial Heritage Caviar: de geheimen van het zwarte goud

8 mars 2024

Nos partenaires